ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові жінка з простудженою дитиною жебракувала біля церкви

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні виявили жінку з дитиною, яка біля церкви просила гроші у перехожих. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Як зазначають у відомстві, патрульні отримали виклик про підозрілу особу на вулиці Загірній.

«Коли інспектори прибули на місце, то побачили жінку з дитиною, яка просила гроші біля церкви. 30-річна жінка при собі не мала жодних документів, однак почала запевняти, що дитина її донька, якій 4 роки.Інспектори відвезли жінку з дитиною у Шевченківський відділ поліції для встановлення обставин. Вона запевняла, що збирала гроші на дорогу додому у Мукачівський район», – йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, ця жінка вже неодноразово була помічена сама і щоразу вона розповідала історію, що збирає гроші на дорогу додому.

Додали також, що приїжджає до Львова систематично на такий спосіб «підробітку». Дитина була у брудному одязі і мала симптоми застуди. Патрульні залучили працівників відділу ювенальної превенції і оскільки жінка не мала доказів, що це її дитина – неповнолітню помістили у притулок. Жінка привезти документи, які засвідчать родинні зв‘язки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *