ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувало обговорення нового тарифу у маршрутках: мешканцям пропонують платити у транспорті 6-7 гривень

Катерина Родак

|

З 14 до 21 листопада триватимуть консультації з громадськістю щодо встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті. Відповідне оголошення опубліковане на офіційному сайті Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення до 21.11.2017року.

Телефон для довідок: 032 297-57-63.

Причиною перегляду тарифів, як йдеться у пояснювальній записці до рішення, є звернення перевізників, що зумовлене такими чинниками: зростання цін на ринку нафтопродуктів, значне зростання заробітної плати, зростання цін на запчастини тощо. Згідно розрахунків на прикладі міського АТП №1 вартість перевезення 1 пасажира в середньому становить 7 грн 5 коп. В інших підприємствах розрахунок тарифу коливається від 6 до 6.50 грн. У проекті тарифу застосований рівень прибутку 15%.

Додамо, що управління транспорту уже напрацювали проект рішення про зростання тарифів у транспорті, проте наразі там ще не сказана цифра нового тарифу.

Фото: Експрес

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *