ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Трускавця нове карстове провалля. У вирву потрапила ріка Вишниця

Андрій Котенський

|

Вчора поблизу Трускавця сталося чергове карстове провалля у яке почала впадати річка Вишниця. Поблизу є жилі будинки, пролягає траса Дрогобич – Трускавець та лінія електропередач. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті із питань цивільного захисту населення ЛОДА.

«2 листопада о 13.00 від головного інженера Стебницького гірничо-хімічного підприємства «Полімінерал» надійшло повідомлення, що на території Модрицької сільської ради Дрогобицького району виявлено карстове провалля. Провалля орієнтовним розміром 3 на 2 м та глибиною 3 м сталося у полі. У нього впадає річка Вишниця», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється карстове провалля знаходиться на відстані 500 м від найближчих житлових будинків с. Модричі Дрогобицького району, 500 м від автодороги Дрогобич – Трускавець та в 50 м від карстового провалля проходить високовольтна лінія електропередач.

Місце провалля обгороджено…

Нагадаємо, що в ніч на 30 вересня на Львівщині пройшов незначний землетрус. Після цього неподалік Трускавця відбувся обвал карстової породи глибиною 30 метрів.

Додамо, що у обласній екоінспекції заявили про те, що площа провалля, яке утворилося після землетрусу, буде збільшуватися, більше того – можливі і нові зсуви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *