Депутати облради будуть без обіду?

Соломія Головіна

|

Сьогодні, 25 жовтня, під час позачергової сесії депутати Львівської обласної ради відмовились надати в оренду ФОП Наталії Гром приміщення першого поверху облрдержадміністрації в оренду під їдальню. Відповідне рішення не набрало відповідної кількості голосів, передає кореспондент Львівського порталу.

Власне у проекті рішення йшлося про те, щоб «надати в оренду ФОП Гром Наталії Юліанівні нежитлові приміщення першого поверху за адресою: вул. Винниченка, 18 м. Львів загальною площею 235,1 кв. м, строком на 2 роки 11 місяців, з орендною платою в розмірі 1 грн за рік (без ПДВ), установивши істотною умовою договору оренди проходження навчальної практики учнів та слухачів Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг».

Також там зазначалося про те, що фінансування витрат за комунальні послуги та охорону орендованих приміщень буде здійснюватися за рахунок кошторисних призначень управління майном спільної власності Львівської облради.

Таке рішення пропонувалося з метою забезпечення належного рівня харчування працівників ЛОДА і ЛОР. За словами депутатки облради Інни Свистун, надання приміщення в оренду має відбуватися виключно на конкурсних засадах.

«Ми тут просто якомусь суб’єкту вирішили надати приміщення, ще й за 1 гривню, викинувши попереднього орендаря – училище», – сказала вона.

На що начальник управління майном  спільної власності Микола Бандра відказав: «Рада, як власник, може приймати дане рішення. Ви прекрасно знаєте, що міська рада приймає подібні рішення. Ніякого викидання не було. З попереднім орендарем підрядної організації був припинений договір оренди за згодою сторін».

Згодом голова обласної ради Олександр Ганущин запропонував депутатам перенести це рішення для опрацювання. Однак, його пропозиція не набрала необхідної кількості голосів. Відтак він виніс даний проект рішення на голосування і за нього такого проголосувало замало осіб. «За» проголосувало 42 обранці.

Згідно даних Youcontrol, підприємець Наталія Гром займається роздрібною торгівлею та постачанням харчів. Основний вид діяльності – Оптова торгівля цукром, шоколадом і кондитерськими виробами.

Також Наталія Гром є директором «Кав’ярні Леваковського», що на пл. Катедральній, 3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *