ОСТАННІ НОВИНИ

Нині у Львові відкриють безкоштовне «Пригодницьке містечко для дітей»

|

Сьогодні, 2 липня, о 14.00 у Парку культури відкриють «Пригодницьке містечко для дітей». Про це йдеться на Facebook-сторінці парку.

Пригодницьке дитяче містечко – безкоштовний громадський освітньо-ігровий простір розміром 0,3 га у Парку культури (праворуч від центрального входу – арки).

Мета проекту – підвищення якості громадського простору міста, зокрема парку, шляхом ревіталізації існуючого середовища, прививати любов та шанобливе ставлення до природи, а також популяризувати активний спосіб проведення часу на природі серед дітей віком 6-14 років.

Як наголошують організатори, ця нова локація в місті складається із авторських об’єктів, які сприятимуть фізичному, культурному та патріотичному вихованню дітей. Окрім цього,  це альтернатива існуючим платним розважальним комплексам, де діти зможуть ближче познайомитися з природою, долаючи природні перешкоди, розвиваючи дрібну моторику та практикувати командну роботу.

У пригодницькому дитячому містечку можна проводити денні майстер-класи та заняття для дітей. Містечко буде відкрите для відвідувачів протягом робочих годин Парку культури (08:00 – 20:00).

Львів’ян також просять долучатися фінансово до розбудови цього проекту: «Свої внески на проект Ви можете переслати на офіційний рахунок Станиця Львів Пласту – НСОУ – lviv.plast.org.ua – кнопка «Donate» – із приміткою «на Пригодницьке».

Фото: Facebook-сторінка парку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *