ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Пилипенко. Що відомо про нового головного патрульного Львова

|

Сьогодні, 6 червня, у Львові представили нове керівництво Патрульної поліції, зокрема керувати управлінням у Львові від сьогодні буде Роман Пилипенко. Львівський портал «копнув» у джерелах відкритої інформації і дізнався, хто буде керувати ПП Львова.

Розпочав кар’єру в правоохоронних органах Роман Пилипенко одразу після завершення університету в Донецьку у 2008 році: пішов в обласне управління державної служби боротьби з економічними злочинами. Також працював на посаді старшого оперуповноваженого спец. відділу  боротьби з правопорушеннями в сфері інтелектуальної власності та високих технологій при Управління Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУМВС України в Донецькій області. У 2014 році працював у приватній фірмі, а  у 2015 р. розпочав кар’єру у патрульній службі із посади командира Оболонської роти в Києві. Через декілька місяців його перевели у Львів керувати 4-м батальйоном УПС МВС.

З листопада 2015 року Пилипенко – заступник начальника Управління патрульної поліції м. Львова. Власне з цієї посади у квітні 2016 року його забрали керувати Патрульною поліцією Запоріжжя.

Цікаво, що після призначення Пилипенка керівником Запорізької ПП, місцеві ЗМІ з подивом сприймали портрети Степана Бандери і Романа Шухевича у кабінеті керівника. На це місцевим виданням Р. Пилипенко відповідав, що планує ще повісити портрет Василя Стуса.

Щодо пікантних несподіванок, що трапилися за час керування ПП Запоріжжя Пилипенком можна виокремити нещодавню ситуацію, коли патрульний вистрелив у свого колегу.

«Інцидент стався 25 квітня в “спецмісці для проведення вогневої підготовки та чищення зброї”, розташованому в Вознесенівському районі Запоріжжя”, – йдеться у повідомленні, яке опублікувало видання «Інтерфакс-Україна».

За попередніми даними, патрульний випадково вистрілив у колегу, який стояв поруч, унаслідок чого чоловік отримав важкі поранення.

Декларація нового очільника Патрульної поліції Львова – криштально чиста. У нього є квартира  (83 кв.м) у Донецьку та автомобіль Mitsubishi 2006 року вартістю 90 тисяч гривень. У 2016 році Пилипенко заробив 75 тис. 627 грн.

За даними видання «Страна.UA»,  у декларації  за 2015 рік він вказав, що одержував доходи з п’яти джерел:

– допомога по безробіттю (8001 грн.);

– зарплата в управлінні патрульної служби в місті Києві (20 354 грн.);

– зарплата і матеріальна допомога в управлінні патрульної служби у м.Львові (зарплата – 38: 268 грн., Матеріальна допомога – 20 647 грн.);

– зарплата в головному управлінні МВС в м.Києві (6 864 грн.);

– зарплата в Департаменті патрульної поліції Національної поліції України (21 696 грн.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *