ОСТАННІ НОВИНИ

П'яний чоловік у Львові порізав ножем подружню пару

|

Патрульні по «гарячих слідах» затримали підозрюваного в нанесенні ножових поранень на вулиці Рубчака. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Близько опівночі патрульні отримали виклик від подружжя, яке побачило посеред дороги на вулиці Рубчака жінку та закривавленого чоловіка. Патрульні миттєво прибули на місце виклику і побачили, як жінка затикає рану на шиї руками. Ще одне поранення в чоловіка було в ділянці лопатки. Інспектори негайно викликали швидку, яка госпіталізувала постраждалого. Це виявилися 35-річна та 39-річний чоловік та дружина. Вони сказали, що на них напав невідомий чоловік.

Зі слів, очевидців, вони розпивали зі згаданим чоловіком алкоголь у дворі, а згодом стався конфлікт.

Свідки надали описи зловмисника. На місце події викликали слідчих. Інспектори, не гаючи часу, обстежили прилеглі двори і в одному з них виявили чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, який був схожий на розшукуваного.

Один з інспекторів побачив рукоятку ножа, яка стирчала з-під куртки. До чоловіка застосували кайданки. Неподалік виявили стіл на якому ймовірно раніше згадані особи розпивали алкоголь і плями крові. До приїзду слідчих інспектори забезпечили охорону місця події.

Згодом у підозрюваного виявили два ножі – один кухонний, а інший складний і в крові та три мобільні телефони. За попередньою інформацією, два з них належать пораненому та його дружині. 37-річний мешканець Львова сказав, що раніше двічі судимий за грабіж.

Чоловіка обстежили на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння і доставили у Франківський відділ поліції.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *