ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада відмовилась дати відповідь щодо підвищення тарифів на утримання будинків

|

Сьогодні, 27 квітня, на сесії Львівської міськради в черговий раз порушилось питання щодо доцільності та економічного обґрунтування підняття тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій, передає кореспондент Львівського порталу.

Відповідь на попереднє звернення депутата-свободівця А. Гутника мерія не надала ніяких аргументів на користь прийнятого 10 березня рішення щодо підняття тарифів.

«На поданий мною запит під час сесії 23 березня я отримав відповідь, де вказано, що запити щодо перевірки раціональності збільшення тарифів мають подаватися відповідним органом суб’єкту господарювання. Тобто, фактично, Держпродспоживслужба відмовила у наданні результатів мені, але, згідно чинного законодавства, не може відмовити в перевірці на звернення департаменту житлового господарства. Цілком логічно, що внаслідок такої відповіді я задав питання особисто до А. Садового: чи було подано ним відповідне звернення до департаменту житлового господарства? Адже, досі ніяких розрахунків для публічного доступу ані громадськості, ані представникам депутатського корпусу Львівської міської ради та засобів масової інформації представлено не було. На разі все виглядає так, ніби крім «Свободи» у Львівській міськраді в вирішенні питання щодо необхідності підняття тарифів не зацікавлений ніхто» – прокоментував свободівець Андріян Гутник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *