ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє юнаків побили та пограбували іноземця

|

У Львові іноземці пограбували іноземців. Зловмисники затримані, правоохоронці перевіряють їх на причетність до скоєння інших злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Личаківський відділ поліції 25 квітня за допомогою звернувся 20-річний іноземець, колишній студент одного з львівських вищих навчальних закладів. Чоловік розповів, що вночі, близько 4.30, на площі Петрушевича у Львові на нього напади двоє невідомих чоловіків, побили його та відібрали у нього мобільний телефон та годинник.

Причетних до скоєння злочину чоловіків затримали патрульні поліцейські – ними виявились двоє іноземців віком 20 та 21 рік. За словами зловмисників, у Львів вони приїхали з метою працевлаштування.

Також правоохоронці встановили, що ті ж чоловіки причетні до пограбування іншого іноземця – 22-річного студента одного з львівських вищих навчальних закладів. У тому ж місці зловмисники напали на потерпілого, побили його та відібрали гроші у сумі чотириста гривень, документи та банківські картки.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПКУкраїни, невдовзі суд  обере для них міру запобіжного заходу. Наразі поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *