ОСТАННІ НОВИНИ

Святкування у наметі з фатальним кінцем. З’явилися деталі моторошного вбивства жінки-фельдшера на Львівщині

|

Військовослужбовцю, що вбив 18 квітня жінку-фельдшера на території Яворівського полігону на Львівщині, загрожує до 15 років за гратами. Про це сьогодні, 19 квітня, під час прес-конференції повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець.

Так, на території Явоірвського перебувала військова частина з Одеської області. За його словами, події тої фатальної події розвивались таким чином:

«О 3.00 год. ночі  надійшло повідомлення про те, що на території однієї і з військових частин відбулось вбивство військовослужбовця. Попередньо було встановлено, що 18 квітня під час розпиття алкогольних напоїв між жінкою-військовослужбовцем та чоловіком-військовослужбовцем на ґрунті особистих неприязних відносин, в результаті якого чоловік ножем завдав два ножові поранення в серце жінці, а також перерізав їй горло».

Після того тіло жінки військовий скинув яму для відходів.

«Сам військовослужбовець думав спочатку втекти, але потім передумав і повідомив своєму командиру про ситуацію. Він затриманий, йому висунуто підозру і планується запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – зазначив військовий прокурор.

Також стало відомо, що у палатці під час пиятики перебувала ще одна жінка – наречена військовослужбовця. Саме того дня чоловік зробив їй пропозицію.

«Чули очевидці, що була якась сварка між жінками. Затриманий 1990 року народження, а загибла – 1986 р.н», – додав він.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *