ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на показ найкращої соцреклами про захист тварин

|

У вівторок, 4 квітня, зоозахисна ініціатива UAnimals спільно з фестивалем соціальної реклами Molodiya Festival вперше у Львові проведуть Animal Ads Day: покажуть найкращу українську та світову соцрекламу про захист тварин. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Місяць тому такий показ у Києві зібрав аншлаг, а організатори отримали чимало запрошень від активістів з інших міст і найбільше – зі Львова.

«На київському показі охочі переглянути ролики ледь помістилися в залу, окупувавши навіть сходи і вільну площу перед першим рядом – це очевидна ознака того, що рух на захист тварин вже давно вийшов із маргінесів та став популярною тенденцією для українців. Львів же своїми зоозахисними ініціативами випереджає навіть столицю», – розповідають організатори.

Програма складається з робіт-призерів міжнародних рекламних фестивалів та українських робіт, котрі потрапляли до шорт-листу Molodiya Festival.

«Ми покажемо не лише звичну рекламу про захист домашніх і диких тварин. Ми поговоримо і про тих тварин, яких люди називають «сільськогосподарськими». Адже етичне суспільство – це суспільство, яке поважає право на життя усіх живих істот, а не лише обраних. Також нагадаємо, що крім етичних причин, відмовитися від вбивств тварин необхідно і заради екології: м’ясо-молочна та хутряна промисловості прямо впливають на зміни клімату на планеті», – каже співзасновник Molodiya Festival Ігор Мельник.

«Ми не показуватимемо страшних документальних кадрів зі шкуродерень, ми просто натякнемо, що до тварин треба ставитися інакше, ніж ми, на жаль, звикли. Гадаємо, що саме соціальна реклама – коротка, влучна, дотепна – найкращий спосіб надихнути на міркування і на подальші зміни», – пояснюють організатори.

Захід відбудеться у кінотеатрі «Планета кіно» в ТЦ Forum Lviv. Зареєструватися можна тут. Початок о 19.00. Вхід вільний.

Фото: uFest.in.uа

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *