ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман дав Садовому шість місяців для зведення нового сміттєпереробного комплексу

|

Для нового сміттєпереробного комплексу твердих побутових відходів зі Львова виділять ділянку. Міська влада візьме зобов’язання створити полігон за шість місяців. Про це повідомив офіційний Twitter акаунт прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, передає кореспондент Львівського порталу.

Ділянку під полігон та сортування сміття нададуть на Яворівщині.

«Андрій Садовий має особисто написати листа у ЛОДА і взяти зобов’язання протягом шести місяців побудувати полігон, запустити його в експлуатацію. Якщо вам треба Держкомзем – завтра він буде тут і все погодить», – цитують вказівку Гройсмана у ЗМІ.

«Наше завдання – допомогти людям не залишити в біді і не створити біди іншим територіальним громадам України!», – довав Гройсман у своєму Twitter.

Як раніше Львівський портал повідомляв, новий полігон для львівського сміття створять на Яворівщині. Сьогодні у Львові із робочим візитом перебуває Володимир Гройсман, що приїхав домовлятися, щоб на Грибовичі тимчасово возили сміття.

Якщо влада Львова неспроможна вирішити проблему зі сміттям необхідно допомогти львів’янам. Відповідну вказівку дав Президент України Петро Порошенко.

Як відомо до моменту Грибовицької трагедії Львів відмовив 43 інвесторам у будівництві сміттєпереробного заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *