У Львові запрацювала Фабрика Святого Миколая

|

Сьогодні, 12 грудня, у Львівському Палаці Мистецтв розпочала роботу 16-та Фабрика Святого Миколая, де впродовж п’ятьох днів працюватимуть близько 500 волонтерів, передає кореспондент Львівського порталу.

dsc_7769

Як розповіла координатор акції «Миколай про тебе не забуде»Христина Дольна, цьогоріч 2500 тисяч діток у Львові отримають подарунки від Святого Миколая.

«Вже в 16 у Львові запрацювала Фабрика Святого Миколая. Однак варто зазначити, що цього року волонтерів є менше, оскільки багато людей зареєструвалися, але не змогли пройти вишкіл, тому наразі нам бракує близько 50-60 помічників, щоб ми змогли рознести подарунки. Також дуже просимо зголоситися водіїв, щоб вони допомогли розвести помічників до домівок дітлахів»,-зазначила вона.

dsc_7779

Також вона додала, що помічники Святого Миколая завітають до дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також до дітей, чиї батьки учасники або загинули в зоні АТО.

dsc_7787

Організатори акції закликають усіх охочих долучитися до доброго діла.

«Головна наша мета принести дітям свято і радість. Тому ми всіх небайдужих закликаємо взяти участь в цій акції. До нас можна приносити  іграшки, канцтовари, книжки, журнали, засоби гігієни. Давайте принесемо радість тим, хто цього справді потребує»,- закликав координатор Фабрики Святого Миколая Павло Фарина.

dsc_7794

dsc_7790

dsc_7788

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *