ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі у Львові взяли заступницю головного лікаря

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області викрили заступника головного лікаря однієї з львівських лікарень у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у сумі шість тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Як встановили правоохоронці, посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагала від мешканки Львівської області неправомірну вигоду в сумі шість тисяч гривень за сприяння у  прийнятті її на лікування та формування медичної документації. Гроші від пацієнтки медик отримала у робочому кабінеті, що і зафіксували правоохоронці.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція  до шести років позбавлення волі.

Наразі поліцейські перевіряють зловмисницю у причетності до скоєння інших подібних злочинів, проводиться досудове розслідування.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *