ОСТАННІ НОВИНИ

Київ може прийняти фінал Ліги чемпіонів

|

Фінал Ліги чемпіонів сезону 2017/2018 може відбутись у Києві. Про це заявив віце-президент УЄФА, почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, передає Інтерфакс-Україна.

champions league

ЗА словами Суркіса, Київ має всі шанси для того, аби прийняти фінал Ліги чемпіонів у 2018 році.

«Футбольне співтовариство знову розглядає Україну як надійного і важливого партнера. У футбольній Європі знову відзначають наші високі амбіції та цілеспрямованість, а це означає, що перед нами відкриваються нові серйозні перспективи. У цьому контексті особливе місце відводиться проектам, над яким ФФУ вже довго і плідно працює. Йдеться про заявку Києва на проведення фіналу Ліги чемпіонів у 2018 році. Членам виконкому УЄФА, які прийматимуть рішення через кілька місяців, відомо, що у нас є гарантії керівництва держави, зокрема підтримка президента Петра Порошенка», – сказав він.

Суркіс наголосив, що є розуміння з боку влади Києва і урядових структур. Він також вказав на суттєвий прогрес у питаннях гарантування безпеки проведення матчів. За його словами, нещодавній матч ліги чемпіонів між київським «Динамо» і англійським «Манчестер Сіті» на НСК «Олімпійський» в Києві відбувся «без жодного зауваження до української сторони».

Фото: РБК

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *