У Червонограді водій іномарки збив бабусю насмерть

|

У Червонограді водій збив 81-річну пенсіонерку. Від отриманих травм жінка померла у реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

дтп швидка

У чергову частину Червоноградського відділу поліції, 14 грудня, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення Червоноградської міської лікарні про те, щодо них для надання медичної допомоги була доставлена 81-річна місцева мешканка. Діагноз, який лікарі поставили пенсіонерці – «політравма, множинні переломи кінцівок, травматичний шок».

Під час перевірки правоохоронці встановили, що того дня близько18.30 42-річний житель міста Сокаль, керуючи автомобілем «Шкода Октавія», виконуючи лівий поворот з вулиці Гоголя на вулицю Б.Хмельницького у Червонограді, скоїв наїзд на жінку-пішохода, внаслідок чого вона отримала тілесні ушкодження.

Потерпіла госпіталізована до реанімації, де невдовзі померла від отриманих травм. Автомобіль поміщено на територію Червоноградського відділу поліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *