Львівський бронетанковий завод збільшив свої потужності у 1,5 рази

|

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», до кінця 2015 року відновить у 1,5 рази більше військової техніки, ніж у 2014 році. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі “УкрОборонПрому”.

bb9f23e88aba17a9ede005f445e86da7

За його словами директора заводу Романа Тимківа, станом на кінець жовтня підприємство відновило 68 одиниць військової техніки безпосередньо на заводі, та 32 одиниці – виїзними бригадами. Таким чином підприємство вже перевищило показники продуктивності, у порівнянні з минулим роком.

На підприємстві нині займаються поточним ремонтом і відновленням танків Т-72, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРМ-1, інженерних машин розгородження ІМР-2 та броньованих машин розмінування БМР-1. Фахівці заводу також здійснюють ремонт танкових двигунів, прицілів 1А-40 та комплектуючих до танків Т-72.

На сьогоднішній день підприємством повністю виконано зобов’язання по договорах Міністерства Оборони України по ремонту військової техніки в порівнянні з попереднім аналогічним періодом.

Нагадаємо, що ДП «Львівський бронетанковий завод» є не тільки ремонтним підприємством, а і виробничим. На заводі виготовляються бронетранспортери  «Дозор-Б», а також повністю броньована модернізована  пожежна машина ГПМ-54-01.

Фото: ednist.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *