ОСТАННІ НОВИНИ

Напередодні Дня Незалежності можливі теракти на мирних територіях

|

Напередодні Дня Незалежності України терористи готують наступ на українські позиції, також не виключені терористичні прояви на мирних територіях країни. Про це під час сьогоднішньої розмови з журналістами розповів голова СБУ Василь Грицак, інформує УНІАН.

донецькі терористи  24tv.ua

«Що стосується зони АТО, то в нас є інформація про підготовку наступу з боку військ так званих «ДНР» і «ЛНР». Що стосується диверсійної роботи, то однозначно ми посилили заходи безпеки, тому що маємо зробити все можливе і неможливе, щоб відсвяткувати День Незалежності спокійно і в столиці, і в усіх регіонах», – сказав Грицак.

Крім того, Грицак додав, що всі сили і засоби СБУ приведені у повну бойову готовність, щоб реагувати на будь-яку інформацію про підготовку терористичного, диверсійного чи будь-якого іншого акту.

Також він підтвердив слова експертів про те, що потенційною мішенню терористів у зоні АТО можуть стати електростанції та електророзподільчі об’єкти.

«І Курахівська, і Зміївська, і Щастинська, і Вуглегірська електростанції є об’єктами підвищених устремлінь з боку противника. Тому ми приділяємо підвищену увагу цим об’єктам в антидиверсійному відношенні. Там працюють наші групи, групи центру спеціальних операції, де ми працюємо спільно з Нацгвардією та Збройними силами, щоб не допустити захоплення цих об’єктів або вчинення на них диверсій», – сказав Грицак.

Фото: 24tv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *