ОСТАННІ НОВИНИ

Управління ДАІ Львова «розмінували»

|

Повідомлення про замінування будівлі управління Державтоінспекції Львова виявилося неправдивим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень управління та прилеглої території.

О 23:50 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Як повідомляв Львівський портал, вчора ввечері о 23.00 поступило повідомлення про замінування Львівського міського управління ДАІ, по вулиці Городоцькій,124.

Впродовж вчорашнього дня з’являлась інформація про замінування шести відділень «Альфа-банку». Бомби в фінансових установах також знайшли.

За словами речниці міліції Львівщини Світлани Добровольської, міліція ретельно перевіряє усі повідомлення, однак не робить гучних заяв, аби передчасно не хвилювати людей.

«Зловмисники влаштовують псевдозамінування для того, аби дестабілізувати ситуацію у Львові. Після завершення обстеження «замінованих» будівель, відповідними службами буде оприлюднено детальну інформацію по усіх установах. У міліції намагаються не піддавати людей безпідставній паніці», – прокоментувала С. Добровольська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *