ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року Славському виповниться 1000 років

|

slavske-768x576У липні цього року гірське селище Славське, що на Львівщині, святкуватиме 1000-ліття від дня першої згадки про містечко. У Львівській обласній державній адміністрації створять організаційний комітет із відзначення цієї дати. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ЛОДА.

Упродовж 17-19 липня у Славському відбуватиметься фестиваль, на який запрошено багато виконавців.

«Фестиваль у Славську цьогоріч буде уже п’ятим. Співаки беруть у ньому участь безкоштовно, натомість мають можливість відпочити та милуватися красою львівських Карпат, – зазначив організатор заходу Андрій Великий. – Цей регіон також славиться дуже потужною самодіяльністю, чудовими музикантами у розкішних костюмах. Цього року, оскільки фестиваль триватиме три дні, свої таланти зможуть продемонструвати і місцеві виконавці».

За словами організаторів, минулого року фестиваль зібрав близько 25 тисяч людей.

Довідка

Селище Славське розташоване глибоко в Карпатах за 28 км від міста Сколе, в мальовничій долині річки Опір та її правої притоки Славки, серед покритих лісами та полонинами хребтів Бескидів та Горганів, на схилах гір Тростян, Ільзи, Писаної, Довбушанки, Менчела (1014 м), які оточують селище з усіх боків. На північ від селища височить гора Клива.

Славське – є відомим гірськолижним курортом.

Фото: blog.wedmid.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *