ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається із чотирма захисниками

Олег Дерев'янко

|

У вівторок, 8 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Павло Бокало

Родом із села Липиці Миколаївської громади.

Воював у складі 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Загинув поблизу населеного пункту Оріхово-Василівка Донецької області. Воїну було 46 років.

Львів’янин Дмитро Мінаєв

Після завершення навчання вступив на військову службу до лав 1 Галицько-Волинської радіотехнічної бригади Повітряного командування «Захід». Впродовж 2017-2018 років у її складі виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Опісля повернення працював у Львові.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся до складу бригади. Згодом виконував бойові завдання у лавах 225 окремого штурмового батальйону. Загинув 29 вересня.

Львів’янин Юрій-Теодор Соснівський

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист держави до лав 2 окремої Галицької бригади. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту. За особисту мужність був відзначений командуванням НГУ.

Василь Гладкий

Родом із села Годині Мостиської громади.

Був молодшим сержантом, старшим навідником протитанкового взводу військової частини А4123. Загинув 3 жовтня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *