ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали педофіла

|

У Сихівському районі Львові затримали чоловіка підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Наразі з дитиною працює психолог. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській.

За даними міліції, вчора, 22 квітня, близько 22.00 години увагу патрульного наряду Національної гвардії України, котрий ніс службу у Сихівському районі, привернув хлопчик, котрий йшов вулицею Кавалерідзе у супроводі нетверезого чоловіка.

За словами начальника Сихівського райвідділу міліції Михайла Підвірного, дитина була напоєна алкоголем і кликала на допомогу.

«Дитина кликала на допомогу. Коли правоохоронці підійшли до нього, він пояснив, що чоловік, з яким він познайомився зранку, зґвалтував його. Хлопчик, до речі, також мав ознаки алкогольного сп’яніння. Правоохоронці доставили дитину і чоловіка, який його супроводжував, у райвідділ міліції», – розповів підполковник Підвірний.

Особу підозрюваного у зґвалтуванні дитини встановлено. Це 32-річний непрацюючий львів’янин. Чоловік затриманий, вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

За фактом «насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом» відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі з дитиною працює психолог, призначено ряд експертиз. Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів.