ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський батальйон тероборони отримав нового командира

|

Майор Андрій Ляхович відтепер виконує обов’язки командира Львівського батальйону територіальної оборони. На цій посаді він замінив підполковника Олександра Кушніра. Про це Львівському порталу повідомив прес-секретар Львівського обласного військового комісаріату Роман Поронюк.

«Андрій Ляхович  будучи на посаді заступника командира батальйону охорони та обслуговування Західного оперативного командування звільнився в запас. Та коли на нашу Батьківщину напав агресор – офіцер не зміг всидіти вдома та подався до військкомату. Там отримав направлення для проходження подальшої військової служби на посаді заступника командира Львівського батальйону територіальної оборони. При складних бойових умовах показав себе, як справжній офіцер та командир. За це і здобув повагу та довіру серед особового складу. Відтепер він виконує обов’язки командира Львівського батальйону територіальної оборони», – йдеться у повідомленні прес-служби комісаріату.

Майор Ляхович народився 1973 року у Львівській області. У 1995 році закінчив Вольське вище військове училище тилу за спеціальністю інженер-економіст. У 2003 році здобув військове звання майора.

Фото: galnet.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *