ОСТАННІ НОВИНИ

На представленні Загарії зчепились сотник Парасюк та автомайданівець Макар

|

На сьогоднішньому представленні головного міліціонера Львівщини полковника Дмитра Загарії трапився інцидент із сотником Володимиром Парасюком та координатором львівського Автомайдану Андрієм Макаром. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Під час завершення офіційної частини представлення із залу вийшов координатор львівського Автомайдану Андрій Макар і заявив, що його підпис під зверненням до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова стосовно підтримки Дмитра Загарії на посаду очільника ГУ МВС Львівщини є підробленим.

Окрім того, представник Львівського Автомайдану А. Макар заявив, що низка підписів громадських активістів під зверненням теж була сфальсифікована. Він попросив новопризначеного очільника міліції Львівщини належним чином розслідувати цю ситуацію, а при цьому додав, що це розслідування покаже наскільки об’єктивним буде пан Загарія.

Водночас сотник Володимир Парасюк назвав заяви координатора львівського Автомайдану провокацією. «Що ти робиш? Ти що продався?», – спитав він. І після того як А. Макар покинув прес-конференцію, В. Парасюк вийшов навздогін.

У кулуарах управління міліції Володимир Парасюк повідомив Львівському порталу, що спеціально прибув на представлення полковника Дмитра Загарії, якого він особисто також підтримує.

Водночас сотник назвав заяви координатора львівського Автомайдану нісенітницею.

«Чому він зараз відкликає і називає свій підпис підробленим мені невідомо. Я особисто їздив до міністра МВС Арсена Авакова, аби Загарію призначили на цю посаду, бо того вимагала громадськість», – сказав він.

Після цього В. Парасюк намагався при журналістах з’ясувати подробиці вчинку в самого А. Макара

«Ти що продався?», – спитав він його. Однак Макар проігнорував питання та накивав п’ятами від журналістів.

Фото: Вголос 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *