Герман переконана, що Сало зможе навести порядок на Львівщині

|

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що новопризначений голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало зуміє забезпечити всі необхідні умови для якісно нового рівня розвитку регіону. Про це повідомляє прес-служба партії.

 «Я думаю, що призначення Олега Сала головою Львівської ОДА – одне з найбільш вдалих кадрових рішень, які тільки можна було зробити стосовно Львівщини. Він сам походить зі Львівщини, дуже добре знає регіон, є надзвичайно компетентним і жорстким керівником. Це та людина, яка зможе навести порядок на Львівщині», – сказала Герман.

Депутат вважає, що попередні керівники ЛОДА були компетентними, «однак Львів потребує твердої руки». «В нас не було доброї історії голів обласних держадміністрацій на Львівщині. Всі його попередники загалом були гарні і компетентні люди. Але у Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки», – додала вона.

Політик зазначила, що рішення стосовно призначення Олега Сала не нове. «Ця ідея виникала відтоді, як Віктор Янукович обійняв посаду президента. І це рішення чекало свого часу. І цьогорічна осінь – найкращий час для того, щоб його втілити», – сказала Герман.

Вона висловила переконання, що новий голова ЛОДА  «витягне львівський регіон з того занепаду, в якому він перебував в останні роки, тобто зробить те, що не вдалося зробити його попередникам».

Як відомо, сьогодні, 31 жовтня, президент Віктор Янукович звільнив з посади голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука  і призначив Олега Сала. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *