ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків піде на вибори в окрузі у Львові

|

Народний депутат від фракції НУ-НСТарас Стецьків планує балотуватись до наступної Верховної Ради як кандидат-мажоритарник у місті Львові.

Про це політик розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

“Якщо я буду йти до Верховної Ради, то лише по мажоритарному округу. Я родом зі Львова, я обирався у цьому місті”, – відзначив Стецьків.

На його думку, екзамен перед виборцями треба складати саме у тому окрузі, де народний депутат вже раніше обирався, “і де він зобов`язаний звітуватись перед виборцями і просити знову їхньої довіри”.

“Я обирався по Франківському виборчому окрузі міста Львова. І я вважаю, що екзамен перед громадою треба складати у тому окрузі, де тебе вже обирали”, – наголосив Стецьків.

Водночас на уточнювальне запитання, чи не виникне у депутата конфлікт зі “Свободою” під час розподілу між опозиційними кандидатами мажоритарних округів у Львові, парламентарій сказав: “Не думаю, що опозиційні сили мали би зіштовхувати між собою кандидатів. Ще остаточної домовленості немає, але я сподіваюсь, що об`єднаній опозиції вдасться домовитись зі “Свободою” та “Ударом” Віталія Кличка, щоб сильні кандидати від різних партій не пересікались на одному окрузі. Адже у нас один супротивник – це Партія регіонів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *