ОСТАННІ НОВИНИ

«Західенерго» закупив для своїх теплових станцій портативні електрокардіографи та глюкометри

Львівський портал

|

ПАТ «Західенерго» закупило для трьох своїх теплових електростанцій (Бурштинської, Добротвірської та Ладижинської) портативні електрокардіографи та сучасні глюкометри, що дозволяють оперативно контролювати роботу серця та вимірювати рівень цукру у крові робітників. Про це повідомляє прес-служба товариства.

Медичне обладнання було придбане відповідно до Декларації соціального партнерства ДТЕК та відповідає політиці компанії з охорони праці. Потреба в електрокардіографах та глюкометрах є актуальною для «Західенерго», оскільки згідно статистики, від 35 до 40% населення Західної України страждає на серцеві хвороби.

«Перевага цих приладів – у їхній портативності і простоті роботи. Безпосередньо на робочому місці фельдшери за лічені хвилини можуть встановити рівень цукру в крові робітника станції, зробити кардіограму і поставити попередній діагноз до того часу, поки людина отримає медичну допомогу в умовах стаціонарного лікувального закладу. Завдяки цим приладам, не гаючи часу, можна встановити навіть передінфарктний стан і своєчасно вжити необхідних заходів. Це дозволяє рятувати найдорожче, що є в людини – її здоров`я. Також ми враховуємо складні умови праці робітників та постійно їх забезпечуємо кисломолочною продукцією і підсоленою газованою водою», – розповів начальник відділу охорони праці «Західенерго» Любомир Мацко.

«Однією з ключових засад соціально відповідального підходу до ведення бізнесу, що постійно впроваджує ДТЕК, є максимальне забезпечення сприятливих умов праці та охорони здоров`я робітників. ДТЕК прагне будувати свою роботу відповідно до найкращих міжнародних стандартів. Питання контролю стану здоров’я робітника є одним з найприорітетніших для ДТЕК», – додала менеджер з Корпоративної соціальної відповідальності ДТЕК Вікторія Гриб.  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *