ОСТАННІ НОВИНИ

Проблеми дніпропетровських провайдерів призвели до проблем у львівських медіа

Львівський портал

|

У зв’язку з подіями, що відбулися в Дніпропетровську, з 19 листопада не працюють спеціалізовані галузеві портали компанії «Мережеві медіа» – www.derevo.info, www.proelectro.info, www.harchovyk.com, www.meblevyk.info а також сайти видань "Медіа-групи Промінфо" (спеціалізовані газети "Деревообробник", "Електротема", журнали "Ангелятко", "Ангеляткова наука", "Real Home", "Практика управління" та інші сайти видань групи). Про це йдеться в повідомленні прес-служби медіа-групи "Промінфо".

Як зазначено у повідомленні, понад 40000 користувачів, які щомісяця працювали на порталах, зазнають незручностей.  

Нагадаємо, у Дніпропетровську слідчими СБУ порушено кримінальну справу за фактом несанкціонованого збуту та розповсюдження інформації з обмеженим доступом (ст.361 КК України) одним з кабельних інтернет-провайдерів регіону. 

У СБУ зазначають, що 18 листопада у рамках кримінальної справи за постановою суду співробітниками СБУ проведено обшуки в технічних приміщеннях "зазначеного підприємства".  

Медіа-група "Промінфо" користується послугами хостинг-провайдера компанії «Колокол», яка розміщує свої сервери на тому самому технічному майданчику, що і компанія, проти якої порушено кримінальну справу. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *