ОСТАННІ НОВИНИ

До Зведеного держбюджету Буський район доклав своїх 26,3 мільйона

|

У Буському районі від початку року надходження до Зведеного бюджету України становить 26,3 млн грн. Приріст надходжень у порівнянні з відповідним періодом минулого року становить 9,2 млн грн. Про це повідомляється на офіційному сайті ДПА у Львівській області.

Зокрема, приріст обсягів сплати забезпечено з усіх основних джерел доходів державного бюджету. Так податку на прибуток сплачено на 1,6 млн грн (88% ) більше, а збір по податку на додану вартість зріс на 1,5 млн грн (46%).

Порівняно з відповідним періодом минулого року місцеві бюджети отримали платежів більше на 5,3 млн грн (48%). Основу дохідної частини місцевих бюджетів складає податок з доходів фізичних осіб (75%).Протягом дев’яти місяців цього року до бюджету надійшло 12 млн грн цього податку, що на 4 млн грн(50%) більше, ніж за відповідний період минулого року.

Найбільший внесок до державної казни забезпечили такі платники податків: ДП «Сторонибабський спиртзавод», ТОВ «ЛК Юкрейн груп», ДП «Буське лісове господарство». За підсумками 2007 та першого півріччя 2008 року ТОВ “ЛК Юкрейн груп” визнано сумлінним платником податків.

Особливу увагу приділяють підприємствам – “мінімізаторам”. А таких за підсумками І півріччя 2008 року – 13. З них було перевірено три підприємства, в результаті чого до бюджету додатково донараховано 49,1 тис.грн податку на прибуток. Також з початку року працівники інспекції перевірили 132 платника податків, провели 33 документальні перевірки. За актами перевірок донараховано 1,4 млн грн, в тому числі документальних – 459 тис.грн.

Як повідомляється на сайті, ДПІ у Буському районі проводить системну роботу щодо зменшення податкового боргу. Станом на 1січня 2008 року податковий борг становив 2,6 млн грн, а за останні дев’ять місяців податковий борг скорочено на 300 тис.грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *