Мешканців Львівщини хвилює підготовка до Євро-2012, візи до Польщі та міжконфесійні конфлікти

|

Дві третини мешканців Львівщини (67,2 %) тією чи іншою мірою хвилює питання підготовки до Євро-2012. Отримання візи до Польщі – понад половину населення області (56,3 %). Питання міжконфесійних конфліктів хвилює менше половини жителів області (44 %). Як повідомив сьогодні під час прес-конференції директор центру «Соціоінформ» Олексій Антипович, такими є результати соцопитування, проведеного центром на замовлення Львівської обласної ради.

Водночас, на думку більшості опитаних мешканців області (59,7 %), місцева влада має спрямовувати більше своїх зусиль і коштів на розвиток промисловості та сільського господарства. Трохи менше чверті респондентів (23,5 %) вважають, що більше зусиль і коштів потрібно спрямовувати на розвиток туризму на Львівщині.

Довідка: центр «Соціоінформ» з 20 червня до 10 липня провів соцопитування. Методом інтерв’ю опитано 2 тисячі 400 респондентів, які репрезентують доросле населення області, віком від 18 років. Помилка репрезентативності дослідження становить +/- 2,4 %.

Метод дослідження – особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником. Вибірка – багатоступенева, стратифікована з використанням випадкового відбору респондентів на останньому щаблі. Квотами у вибірці були вік, стать та освіта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *