ОСТАННІ НОВИНИ

«Нашоукраїнці» відстояли розширення підприємства «Брама»

|

Вчора депутати Львівської обласної ради шляхом дискусій та закидів з боку «Пори» проголосували за виділення шести гектарів землі у Яворівському районі для ТЗОВ «Брама». За рішення проголосувало 77 депутатів. Під час обговорення цього питання депутати з боку «Пори» та ВО «Свобода» наголошували на тому, що «Брама» понад рік орендує близько 1 га землі. Наразі для розширення своєї діяльності підприємству достатньо було б 4 гектарів землі, а не 6 га.

Як зазначив член ВО «Свобода» Володимир Говірко, у розмові з директором підприємства, який є депутатом облради від «Нашої України», останній запевняв, що для розширення діяльності «Брами» достатньо 3-4 га землі. «Я думав, що у директора достатньо совісті, аби заявити це у ході обговорення питання та відмовитися від двох лишніх гектарів. Утім у нього не вистачило совісті, тому прошу облраду взяти під контроль питання щодо можливої зміни цільового призначення землі», – підкреслив Володимир Говірко.

Питання відстоювали представники «Нашої України», зокрема Степан Кубів наголошував на тому, що зараз на підприємстві працює 200 чоловік. Його розширення дозволить забезпечити роботою ще 150 осіб, а середня зарплата працівника ТЗОВ «Брама» становитиме близько тисячі гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *