ОСТАННІ НОВИНИ

Буська райрада проти Януковича-прем’єра

|

Буська районна рада не сприймає керівника уряду, прізвище якого фігурувало серед фальсифікаторів виборів. Такий головний лейтмотив Звернення до Президента України, Верховної Ради України, лідерів політичних партій України, громадськості України, яке депутати прийняли на позачерговій сесії Буської райради повідомив власкор Західної інформаційної корпорації у Буському районі. Звернення подаємо повнотекстово.

«Бущина завжди послідовно підтримувала Президента України Віктора Ющенка, його політичний курс на демократичний розвиток держави, інтегрування України у європейські структури. Програма Глави держави, з якою він здобув перемогу на президентських виборах, логіка його дій вселяли у нас та виборців нашого району віру у те, що наша країна має європейське майбутнє і зможе вирватись з посттоталітарного, постколоніального простору.

Депутати Буської районної ради також були послідовні у своїй підтримці обраного Президентом України курсу.

Але сьогодні, після обрання В.Януковича на посаду прем`єр-міністра України, не тільки депутатський корпус Буської районної ради, а й вся бузецька громада була цим шокована. Бо такий прем`єр, зважаючи на попередній досвід його діяльності, ніколи не був і не буде об`єднавчою кандидатурою для всієї України. Буська районна рада не сприймає керівника уряду, прізвище якого фігурувало серед фальсифікаторів виборів.

Ми переконані, що під гаслом примирення України приховано об`єднання комуно-олігархічних кланів, а також відвертих антиукраїнських сил, які ніколи не приховували своїх позицій. Для досягнення своєї мети вони готові підписати будь-який погоджувальний документ, щоб завтра його зневажити.

Завтра у політиці та економіці і далі будуть продовжуватися їх методи розправи із своїми опонентами характерні для пана Януковича та його прибічників.

Найвищим представницьким органом на Бузеччині є районна рада і тому ми застерігаємо новітніх коаліціонерів від спроб політичних чи економічних репресій в Галичині та закликаємо усвідомити свою відповідальність перед Україною. Ми не допустимо повернення та реваншу одіозних осіб періоду кучмізму. Бущина завжди буде твердим форпостом української державницької ідеї і нікому не дозволить ревізію наших національних цінностей!

У зв`язку з цим закликаємо усі національно – демократичні сили не входити в олігархічно-комуністичну більшість та негайно розпочати процес об`єднання в єдину потужну національно-демократичну політичну силу. Бо тільки так ми можемо протистояти силам реваншистів та запобігти руйнації України та збереженню нашої національної ідентичності».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *