ОСТАННІ НОВИНИ

Блок Костенка і Плюща викрив провокаторів

|

Ввечері 16 березня біля Церкви Бориса і Гліба у Львові, активісти УНБ Костенка і Плюща зауважили двох молодих хлопців (на вигляд неповнолітніх), які розповсюджували агітаційну продукцію від імені Українського Народного Блоку Костенка і Плюща, але закликали голосувати за інший Блок прикриваючись ім’ям Президента України. У відповідь на запитання, який районний штаб вони представляють, молодики кинули агітацію та втекли, повідомив Львівський міський штаб Українського Народного Блоку Костенка і Плюща.

Штаб припускає, що агітаційна продукція (зразки якої вже понад місяць не розповсюджуються у Львові), була викрадена у Сихівському районному штабі під час його досить дивного пограбування в ніч з 6 лютого на 7 лютого.

Львівський міський штаб Українського Народного Блоку Костенка і Плюща повідомляє мешканців Львова, що усі агітатори УНБ Костенка і Плюща, які працюють у Львові, мають відповідні документи та зовнішню атрибутику (куртки, накидки, шапки, шалики, кепки, бандани).

Штаб розцінює подібні дрібні провокації як визнання авторитету Українського Народного Блоку Костенка і Плюща та слабкість фантазії в опонентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *