ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобицькі перевізники страйкують

|

Підприємства, які здійснюють пасажирські перевезення у Дрогобичі, призупинили свою діяльність, вимагаючи від міської влади підняти тарифи на перевезення до 75 копійок.Про це повідомив директор КП „Транс-Галичина” Ігор Коцупей.

„У зв‘язку із подорожчанням пального міській владі були запропоновані економічно обгрунтовані розрахунки проїзду по місту – 75 копійок. Влада затвердила на минулому тижні 60 копійок”, ― сказав він.

За словами Ігоря Коцупея, перевізники через це взагалі відмовились здійснювати перевезення в місті.

У Дрогобичі пасажирські перевезення здійснюють шість підприємств, на яких задіяні понад 150 машин. До цього часу тариф на пасажирські перевезення по місту складав 50 копійок.

У свою чергу Асоціація перевізників Львова готує звернення до міської ради з проханням затвердити нові тарифи на маршрутні перевезення в місті у розмірі не менше 1 гривні 25 копійок. В управлінні транспорту і зв’язку вважають, що бажання перевізників цілком обгрунтоване, якщо зважити на подорожчання паливно-мастильних матеріалів. На сьогодні плата за проїзд у „маршрутці” у Львові становить 1 гривню, повідомляє „Прес-Тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *