ОСТАННІ НОВИНИ

"Наша Україна" виробляє передвиборчу стратегію за допомогою старійшин

|

Збори дискусійної групи старійшин Клубу політичних дискусій при ЛОО НСНУ відбулись сьогодні. Учасники дискусії обговорили формат і принципи формування передвиборчої коаліції пропрезидентських партій та ймовірну участь Віктора Ющенка у виборчому списку партії НСНУ.

Участь в обговореннях взяли відомі громадські діячі Львівщини, зокрема голова НТШ Олег Романів, голова Об’єднання товариств депортованих українців Володимир Середа, голова Львівського міжобласного гуманітарного товариства Богдан Трач, викладачі та співробітники львівських вузів, представники медицини, пенсіонери, котрі входять до ЛОО НСНУ.

Як зазначив голова Городоцького районного товариства бджолярів Веніамін Барчук, «на парламентські вибори 2006 року НСНУ має іти в коаліції з тими демократичними силами, які згодом забезпечать парламентську більшість, а Віктор Ющенко повинен приймати непряму участь у цих виборах, оскільки він є Президентом і патріотом України».

До числа старійшин Клубу політичних дискусій при ЛОО НСНУ входять відомі на Львівщині політичні та громадські діячі, котрі є членами НСНУ та народились не пізніше 1940 року, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *