ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські правоохоронці закликають львів’ян не користуватися завтра власним транспортом

|

Управління МВС України у Львівській області звертається до мешканців Львова та гостей міста із проханням без особливої необхідності не користуватися особистим транспортом та уникати проїзду через центральну частину міста завтра, 24 червня, коли очікується візит Президента України Віктора Ющенка та Президента Республіки Польща Александра Кваснєвського у зв’язку із відкриттям „Цвинтаря Орлят”, про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

За затвердженим протоколом глави держав пересуватимуться вулицями міста, відповідно до чого розроблено план забезпечення безперешкодного проїзду офіційних делегацій та гостей, безпеки та охорони громадського порядку під час запланованих урочистостей. У Львові будуть введені посилені заходи безпеки.

На час відвідання Президентами Личаківського цвинтаря вхід на кладовище буде здійснюватися лише за наявності відповідних перепусток. У цей же час усі урочисті події, які відбуватимуться на кладовищі із 11 до 14 години, транслюватимуться у прямому ефірі на телебаченні та за допомогою вуличного телебачення із розміщенням транслятора біля кладовища зі сторони Погулянки. Відтак усі охочі матимуть змогу особисто переглядати події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *