ОСТАННІ НОВИНИ

Суд у справі Скнилівської трагедії заслуховує потерпілих

|

Сьогодні, 22 грудня, в Апеляційному суді Львівської області продовжується судове засідання у справі Скнилівської трагедії – судді Військового апеляційного суду Центрального регіону прослухали свідчення 48 потерпілих у справі – членів родин загиблих під час авіашоу. У залі суду присутні усі підсудні та близько 50 потерпілих і членів сімей загиблих, але немає жодного із адвокатів підсудних. Саме судове засідання триває за принципом „закритих дверей“ – залучені у справі та представники ЗМІ можуть потрапити до залу суду лише на початку засідання вранці або після обідньої перерви.

30 листопада у Львові відбулося перше судове засідання щодо шести кримінальних справ, порушених за фактом Скнилівської авіакатастрофи. 10 грудня представники державного обвинувачення завершили зачитування обвинувального висновку і головуючий суддя визначив подальший порядок проведення засідання: спочатку суд заслухає потерпілих, потім підсудних, свідків, після чого відбудеться дослідження доказів. Відтак, судове слухання було тимчасово припинено через брак коштів на відрядження суддів, які прибули з Києва.

16 грудня слухання справи розпочалось в Апеляційному суді Львівської області, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *