ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський радіоремонтний завод відзначив 60-річчя

|

Сьогодні, 19 листопада, державне підприємство Міністерства оборони України „Львівський радіоремонтний завод“ відзначає 60-річчя. Директор заводу Олександр Заїка на урочистостях зазначив: „Своє 60-річчя підприємство зустрічає у напруженому трудовому ритмі, набираючи нових сил, забезпечуючи збройні сили надійною бойовою технікою“.

Починаючи з 1996 року і досі на Радіоремонтному заводі успішно проводяться роботи з капітального ремонту та передпродажної підготовки радіолокаційних станцій метрового діапазону П-18, що поставляються через дочірні підприємства „Укроборонсервіс“ та „Укрспецекспорт“ за межі України. Підприємство активно співпрацює з київським заводом „Радіан“, Зміївським енергомеханічним ремонтним заводом, житомирським „Променем“ та іншими оборонним підприємствами, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

„Львівський радіоремонтний завод“ було засновано 1944 року. З грудня 1953 року, у часи бурхливого розвитку радіолокаційного озброєння, майстерня заводу була перепрофільована на ремонт радіотехнічних засобів протиповітряної оборони і наступного року була підпорядкована Головному артилерійському управлінню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *