ОСТАННІ НОВИНИ

Частину вулиці Івана Франка закрито на ремонт

|

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, для виконання ремонтних робіт, з 1 березня і до 7 липня цього року для руху транспорту закривають вулицю І.Франка на ділянці від вулиці Свєнціцького до вулиці Снопківської, передає Львівський портал.

1d

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, роботи на вулиці Франка виконуватимуть в рамках проекту з будівництва трамвайної колії на Сихів. Буде виконано весь комплекс робіт з заміною інженерних мереж, дорожнього полотна, трамвайних колій та покриття на хідниках.

За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігоря Собенка, у зв’язку з ремонтними роботами буде змінено рух чотирьох міських автобусних маршрутів: №№26, 30, 4а та 53.

Так, автобуси №26 та №30 у напрямку Сихова оминатимуть закриту ділянку по вул.Стрийській-Рутковича-Франка і далі за маршрутом. У напрямку центру автобуси їхатимуть по вул.І.Франка-Свєнціцького-Снопківській і далі за маршрутом.

Автобуси №4а та №53 у напрямку Сихова їхатимуть по вул.Стрийській-Луганській-Чмоли, а у зворотньому напрямку – по вул.І.Франка-Свєнціцького-Снопківській.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *