“Флюгерів Львова” стане більше

Н. Д.

|

Уже традиційний фестиваль джазу та фольку “Флюгери Львова” розширить свої часові, просторові та музичні межі. Триватиме імпреза від 30 квітня до 6 травня.

Концерти відбуватимуться, крім уже звиклого внутрішнього дворика Ратуші, у театрі імені Марії Заньковецької та в Хмільному домі “Роберта Домса” (вул. Клепарівська, 18). Музичний спектр фестивалю розшириться завдяки симфонічній музиці, яку представлятиме муніципальний оркестр “Leopolis” (мистецький керівник – Ярослав Мигаль).

На “Флюгерах Львова” виступатимуть Аркадій Шилклопер (валторна, альпійський ріг, вагнерова труба), Ліндсей Девідсон (волинка), проект “Свята Ватра”, гурти “Bria Blessing” (США), “Julian Thomas” (Англія), “Діма Горелик” (Ізраїль), українські “Anno Domini”, “Гудаки”, “Dzyga Іmagen”, “Шоколад”.

Закінчення фестивалю припаде на святкування Дня міста, і концерти з театру перемістяться у дворик Ратуші, де всі охочі зможуть почути відомого флейтиста Стефана Негуру, якого називають придворним музикантом президента Молдови, а також українські та закордонні джазові та фолькові гурти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *