Тарас Стецьків, народний депутат України: "Повернення Буняка може дестабілізувати ситуацію в місті"

|

“Рішення Шевченківського районного суду міста Києва, яким Любомира Буняка відновлено на посаді міського голови Львова, фактично зробило заручниками ситуації мільйон львів’ян. Якщо суд двічі відмовляє в задоволенні позову, і тільки з третьої спроби відміняє політичне рішення львівської міської ради, то це, як мінімум, викликає подив.

Укиївському суді, крім того, що не було взято до уваги ухвалу міської ради, навіть не уявляють, до чого призведе це рішення в мільйонному Львові. За три місяці до виборів ситуація в місті може бути дестабілізована і навряд чи хтось зможе взяти за себе відповідальність за втримання стабільності у Львові. Посеред зими розбалансування управлінської системи може мати непередбачувані наслідки.

Конфлікт між радою і мером, який існував у Львові, не вирішиться одним розчерком київського суду, а тому цілком очевидно, що Львів опиниться знову в ситуації перманентного конфлікту. Я припускаю, що така дестабілізація вигідна певним зовнішнім силам, силам реваншу, які хочуть в мутній воді хаосу знайти свою вигоду».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *