У Львові «з молотка» продали унікальні дизайнерські ялинки

|

Благодійний аукціон із продажу дизайнерських ялинок, виготовлених з альтернативних матеріалів, відбувся у четвер, 27 грудня, у торговому центрі «Володимир» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Передовсім учасників заходу привітали пластуни, що принесли Вифлеємський вогонь.

 

Продавали 15 унікальних робіт, які упродовж грудня були представлені на виставці дизайнерських ялинок на «Південному». Серед виставлених на продаж робіт – ялинки з газет, сухофруктів, тканин, сіна, цукерок, кульок, віників тощо.  

Крім зелених красунь, на аукціоні також продавали дитячі іграшки, які надала торгова марка «Родинна ковбаска». Загалом це три десятки робіт, виготовлених дітками. У свято Миколая, 19 грудня, малюки обмінювали їх на солодкі подарунки від «Родинної ковбаски». «Під час акції до Миколая ми зібрали кілька сотень іграшок. З-поміж них обрали найкращі. Які і виставили на благодійний аукціон», – розповіли у компанії. За ці прикраси на аукціоні вдалося вторгувати більше тисячі гривень.

 

Стартова ціна продажу ялинок коливалася від 150 грн до 3 500 грн, ціна ялинкових прикрас стартувала від 10 гривень. Загалом організатором вдалося зібрати таким чином близько 16 тисяч гривень, які будуть передані навчально-реабілітаційному центру «Джерело», де виховується понад 150 неповносправних дітей.

 

Водночас відбулося і визначення найкращих дизайнерських ялинок, автори яких отримали грошові премії – 3 тис грн., 2 тис грн. та 1 тис грн. Також грошову премію отримала і найкраща, на думку відвідувачів виставки, ялинка. Її автор – засновник ЛьвівФешнВік Петро Нестеренко-Ланько одразу ж передав премію на благодійність.

 

Свої роботи на виставку-аукціон представили Спеціалізована школа дизайну «CREATIVE» (вона й отримала першу премію), художниця Катерина Кароль, Львівський еколого-натуралістичний центр, студія творчості дитячого центру «Веселка», студія творчості «Гарбуз», Майстерня повітряних кульок тощо.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *