Футбол: Шестеро карпатівців вирушають до збірних

|

У час доволі тривалої перерви в українському чемпіонаті, свої матчі проведуть національні, молодіжні та юнацькі збірні, у яких не бракуватиме представників львівських «Карпат». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі клубу.

Так, правий захисник «Карпат» Денис Мірошніченко отримав запрошення від головного тренера молодіжної збірної України Сергія Ковальця на навчально-тренувальні збори і два товариські поєдинки проти збірних Словенії (м. Копер, 26 березня) та Словаччини (м. Нітра, 30 березня). У Києві молодіжна збірна збереться 21 березня.

Воротар «Карпат» Олег Мозіль, який виступає за дубль «зелено-білих», отримав запрошення до збірної України віком до 19-и років. Починаючи з 23 березня, збірники працюватимуть спершу в Києві, а потів в грецькому місті Тріполі. Там відбудуться і спаринги проти грецьких однолітків.

Ще четверо карпатівців поїдуть до Риги, де відбудеться міжнародний турнір серед збірних до18 років. Запрошення отримали Дмитро Саутін, Василь Кравець, Олексій Гуцуляк та Мар’ян Швед. Двоє останніх, нагадаємо, уже встигли дебютувати у складі головної команди «Карпат».

Фото: prosport.tsn.ua