Футбол. Сьогодні у Львові західноукраїнське дербі «Карпати» - «Волинь»

|

Львівські «Карпати» сьогодні відкриють 17-ий тур Чемпіонату України матчем проти луцької «Волині». Західноукраїнське дербі розпочнеться о 19:00 за Києвом на стадіоні «Україна».  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ФК «Карпати».

«Волинь» наразі розташувалася на восьмій сходинці, але всього лише одна перемога і невдачі конкурентів одразу ж перенесуть підопічних Віталія Кварцяного до єврокубкової зони. Хоча, для цього доведеться трохи більше попрацювати над обороною – волиняни пропустили 29 голів, гірші показник лише в «Олімпіка» та «Іллічівця». До речі, два з цих м’ячів «Волині» забили саме «Карпати» у матчі першого кола. Це була перша перемога Ігоря Йовічевіча на посаді головного тренера «зелено-білих».

«Карпати» до принципового протистояння підходять без  дискваліфікованих гравців, а єдиний травмований, грузин  Муртаз Даушвілі вже провів тайм за молодіжку, отже, може опинитися в заявці головної команди. Таким чином, стримувати рухливих атакувальних хавбеків доведеться юному Кльоцу та досвідченому Голодюку. А стримувати буде кого. Наприклад, у минулому турі, коли «Волинь» грала проти «Чорноморця», румун  Ерік Бікфалві пробивав по воротах суперника 15 разів! Це більше, аніж усі команди (за винятком «Шахтаря» і «Динамо») спромоглися у матчах проти своїх суперників.