Гандбол. На турнірі у Польщі львівська «Галичанка» посіла 3 місце

|

Львівської «Галичанка» повернулася з міжнародного турніру, який відбувався у польському місті Еленя-Гура. Серед шести команд учасниць срібний призер чемпіонату України посів третє підсумкове місце. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі команди.

За словами головного тренера львівських гандболісток Василя Козара турнір у Польщі був дуже корисним.

«Перш за все хотів би відзначити користь таких турнірів, – каже Василь Козар. – Для нас головне було награти певні тактичні схеми, а не обов’язково виграти перше місце. Поклавши руку на серце, зізнаюся, що ми спокійно могли вигравати цей турнір, однак завдяки певним людям, а саме арбітрам, до фіналу не потрапили. Там хотіли зіграти з полячками, зокрема з господарками турніру, однак не сталося. У грі зі срібним призером чемпіонату Чехії кілька незрозумілих свистків арбітрів не дозволили нам перемогти в основний час, а у серії пенальті суперник був фартовішим. Незважаючи на це, турніром я задоволений. Як на як, третє місце – також непоганий результат. Було б дуже добре, якби у нас була можливість зіграти ще на кількох таких стартах.

Починали змагання не надто успішно. Було помітно, що дівчата були дещо скованими, тому не могли продемонструвати своїх кращих якостей. А потім «Галичанка» розігралася і все було добре. Чеську «Славію» ми повинні були проходити. За потенціалом ми є сильнішим за цього суперника.

Хотів би відзначити гру на турнірі трьох гандболісток – Наталію Савчин, Марію Гладун та Тамару Смбатян. Останню фактично усі тренери визнали MVP турніру, – сказав Василь Миколайович.

Фото:www.ukrinform.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *