Футбол. «Карпатам» можуть зарахувати поразку в матчі з «Арсеналом»?

|

Завтра футбольний клуб «Карпати» проведе на стадіоні «Україна» поєдинок 13 -го туру чемпіонату України, у якому суперником «зелено-білих» буде київський «Арсенал». Проте сьогодні працівники ЛКП «Спортресурс» не впустили суперника львів’ян на стадіон «Україна» на тренування.

«Згідно з регламентом передбачено, що напередодні матчу команда господарів зобов’язана надати команді гостей для тренування ігрове поле, на якому власне й буде відбуватися матч наступного дня. Отож, сьогодні о 12.00 «Арсенал» попросив надати поле для того, щоб вони провели тренування. Коли кияни приїхала на стадіон, їх банально на нього не впустили. Працівники ЛКП «Спортресурс» зачинили ворота і заблокували в´їзд трактором», – розповів «Львівському порталу» заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Дедишин.

За словами пана Дедишина, клуб запропонував гостям для тренування стадіон «Прогрес».

«Якщо «Арсенал» подасть протест, то важко сказати: яке рішення може прийняти Бюро ПФЛ. Це, як на мене, вперше в Україні такий прецедент, що команду гостей не впустили на передматчеве тренування», – так відповів Ігор Дедишин на запитання, чи можливо, що «Карпатам» зарахують технічну поразку в матчі з киянами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *