Футбол. Дячук-Ставицький: «Два останні матчі зіграємо на «Україні»

|

У суботу, 4 листопада, львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» проведуть матч 13 -го туру чемпіонату України з київським «Арсеналом».

На традиційну передматчеву прес-конференцію до представників ЗМІ знову прийшов спортивний директор «Карпат» Юрій Дячук-Ставицький. Виявляється , його прехуси напередодні поєдинків «зелено-білих» – на фарт, адже після того, як спортивний директор вперше перед матчем поспілкувався з пресою , «Карпати » перемогли ФК «Харків». У клубі вирішили «не змінювати фартового коня на переправі».

У „Карпат” є кадрові проблеми. Не зможе зіграти найкращий бомбардир Батіста, в якого назбиралося вже 4 жовті картки, а також Сергій Пшеничних, який отримав травму на розминці перед грою в Донецьку”. «Однією з найбільших проблем «Карпат» є напад. Окрім Батісти, що час від часу виконую свою роботу – продукує забиті м’ячі, у нас є ще чотири нападники, які не спромоглися забити у 12-ти матчах бодай гола », – зазначив Дячук-Ставицький. За його словами, невизначеність у питанні оренди стадіону впливає й на гравців команди, які відчувають, що «Карпати» у Львові зайві.

«Я думаю, що два останні домашні календарні поєдинки проти київських «Арсеналу» та «Динамо» львівські «Карпати» проведуть у Львові на стадіоні «Україна». Хоча якщо вдарять морози, то невідомо, у якому стані буде поле» , – заявив Юрій Дячук-Ставицький.

«Зараз ми переглядаємо декількох футболістів, якими плануємо підсилити команду. Прізвищ називати не буду, лише скажу, що це молоді футболісти 22-23-ох років зі західного регіону», – розповів спортивний директор.

Щодо суперника, то Юрій Михайлович зазначив, що в «Арсеналі» багато досвідчених сильних гравців. На запитання кореспондента «Львівського порталу» про ситуацію в київському клубі Дячук-Ставицький зазначив, що в «Арсенала» бюджет затверджено до кінця року і футболісти зарплату отримують однозначно. «Задарма там футболісти б не грали. Яка ситуація в клубі з фінансуванням достеменно не знає за межами клубу ніхто», – сказав спортивний директор. «Арсенал» у Києві є другорядною командою після «Динамо», якщо б клуб дислокувався в іншому місті і демонстрував такі результати, уже б давно на нього знайшлися покупці», – додав Юрій Дячук-Ставицький.

Після прес-конференції вболівальник «Карпат» Григорій закликав усіх шанувальків клубу пікетувати обласну і міську ради з вимогою продати або віддати в довгострокову оренду «Карпатам» майновий комплекс стадіону «Україна».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *