Футбол. Стрийський розпродаж: коли фінанси співають романси

|

Фінансові проблеми стрийського „Газовика-Скали”, як не прикро, спричинили те, що лави самобутньої та претензійної команди на нині вже покинули 13-ь гравців. Нагадаємо, що головний спонсор сьомого клубу першої ліги „Нафтогаз України” наразі не планує фінансувати команду, й у найближчий час повинен визначитися з пріоритетами у спонсорській діяльності.

Як розповів „Львівському порталу” головний тренер „Газовика-Скали” Богдан Бандура, сьогодні „стрияни” Трухін, Піцур та Онисько повинні підписати контракт з „Кримтеплицею” (Молодіжне). Шукатка і Романишин уже є гравцями клубу “Енергетик” (Бурштин). „Войтович сьогодні їде на оглядини у Івано-Франківськ, Горецький перебуває у лавах „Динамо-ІгроСервіс”, а Вітів перебуває у київській „Оболоні”, – сказав тренер. Окрім того, на тренувальний збір у Туреччину з „Іллічівцем” (Маріуполь) поїхали Гальчук і Ільчишин. У донецькому „Металурзі” перебуває Годзюр. У Прибалтику поїхав влаштовуватись Гриценко, а Бобилєв тренується з львівськими „Карпатами”.

За словами Богдана Бандури, за клуб у другому колі, щоб зберегти статус команди майстрів, виступатимуть юнаки та, можливо, гравці однієї з обласних команд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *