ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» вводить повноцінні обіди у перших потягах

Наталя Дуляба

|

У перших чотирьох поїздах «Укрзалізниця» запускає повноцінні гарячі обіди, які спеціально розробив кухар Євген Клопотенко. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі перевізника.

Гарячі страви з 30 грудня з’являться у тестовому режимі на таких найдовших рейсах:

  • №351/352 Київ – Кишинів;
  • №95/96 Київ – Рахів;
  • №29/30 Київ – Ужгород;
  • №4/3 Запоріжжя – Ужгород.

На вибір пасажирів будуть доступні карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами, а також кримськотатарський плов з яловичиною.

Всі страви створив для «Укрзалізниці» шеф-кухар Євген Клопотенко. Вони приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Вартість обіду становить 170-190 гривень.

Залізничники додають, що меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших нововведень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: УЗ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *