ОСТАННІ НОВИНИ

Сили ППО знищили 44 «Шахеди»

Маркіян Рой

|

В ніч на 26 жовтень Росія здійснила комбінований ракетно-дроновий удар по Україні: протиповітряна оборона знищила 44 ударні безпілотники ворога із 91, ще 44 локаційно втрачено. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Так, росіяни запустили по Україні:

  • три балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23 із тимчасово окупованого Криму;
  • дві керовані авіаційні ракети Х-59 із повітряного простору в Брянської області рф;
  • дві ракети невстановленого типу із Бєлгородської області;
  • 91 ударний дрон із Курська та Орла.

Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ, мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Станом на 12:00 Повітряні сили підтвердили збиття 44 ворожих дронів у Кіровоградській, Сумській, Чернігівській, Київській, Черкаській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій та Курській областях.

Один безпілотник вийшов з повітряного простору в напрямку Білорусі, ще 44 дрони були локаційно втрачено, і ще один «Шахед» залишається у повітряному просторі України.

Як повідомляв Львівський портал, 25 жовтня російські війська атакували Київ дронами. Один із російських дронів поцілив у багатоповерхівку в Солом’янському районі міста, унаслідок чого загинула 15-річна дитина.

Російські дрони також атакували Київську область. Уламки збитих дронів спричинили пожежі у Ірпені та в Бориспільському районі. Унаслідок обстрілу зазнала поранень дитина, а ще одна людина загинула в лікарні.

У Дніпрі окупанти поцілили по житловій забудові міста. У місті знищені двоповерхівка та гараж. Руйнувань зазнали 13 багатоквартирних і 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *